Content & Copywriting.

Teksten voor je website, social media, product, mailing of persbericht.

Ik wil mooie woorden

Content

&

Copywriting.

Met 2 jaar werkervaring bij een reclamebureau heb ik voor verschillende merken gedacht, bedacht en geschreven. Van scripts tot productnamen; ik heb mij aan van alles mogen wagen. Deze ervaring neem ik als freelancer mee in het schrijven van creatieve concepten, webteksten, scripts, slogans en meer. Zoeken naar de kern van een merk en deze doorvertalen in de verdere communicatie staat daarin voorop.

 

Als marketeer ben ik werkzaam geweest voor een van de grootste muziekpodia van Nederland: Melkweg Amsterdam, waar ik verantwoordelijk was voor de marketing van de  indie optredens. Website teksten, persberichten, mailing, social media posts, advertenties en off-line marketing vielen zoal onder mijn werkzaamheden.

 

Momenteel ben ik werkzaam bij impresariaat en management bureau Bunker Theaterzaken, waar ik mij met de marketing en publiciteit van gevestigde namen in de comedy scene bezig houd. Denk hierbij aan persberichten, social media berichten, mailings, advertenties en off-line marketing.

 

Merken waarvoor ik geschreven heb zijn onder andere: NestléID&TOxfam NovibIgloTechnische UniePhilipsAids FondsBreakerHvAKPNLa Maison VictorVlerickVideoland en AZG.

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way"

Charles Bukowski

Een greep uit mijn portfolio

Klanten.

Aidsfonds

C

Oxfam Novib

Technische Unie

Melkunie

C

Bunker Theaterzaken