Radio DJ.

Diepe stem met interview ervaring. Kan zelf knoppen schuiven.

Ik wil een vrouw op de radio

Radio.

In 2010 maakte ik mijn radio debut bij Amsterdam FM, gevolgd door een vaste plek op Rob Stenders zijn KXRadio. Ik bedacht in die tijd een item voor zijn radio show op 3FM, waar ik een jaar lang aan meewerkte live in de studio op vrijdagavond tijdens Stenders Late Vermaak, Daarna heb ik 2 jaar lang regelmatig mogen invallen op o.a. RADIO 1 en NPO Soul & Jazz, voordat ik een plek kreeg op het nieuwe Kink Radio onder leiding van Michiel Veenstra. Tijdens de corona lockdown heb ik voor ID&T Heartbeat Radio mogen presenteren: het radioprogramma dat wereldwijd werd geluisterd als een virtuele versie van Mysteryland Festival. Hiervoor mocht ik grote namen uit de DJ scene interviewen. Gedurende 9,5 jaar heb ik ontzettend veel geleerd over het radiovak en de radiowereld.

Ik zoek een radiomaker

"I do not think that the radio waves I have discovered will have any practicle application"

- Heinrich Hertz

Een greep uit mijn portfolio

KX Radio demo 2015

Klantenliefde.

Wie is het feestje... Tamar is het feestje! De professionaliteit van deze enthousiaste vrouw komt altijd op de eerste plaats waardoor het samenwerken een plezier wordt dat met geen pen te beschrijven valt. Presentatie op radio en festivals is waar ik haar van ken en de eer heb gehad om deze te mogen delen. Ik ben nog steeds aan het nagenieten!

Phil Horneman

(Radio en club DJ, muziek samensteller o.a. Sublime, Wicked Jazz Sounds, Radio 6, NPO Soul & Jazz, Red Light Radio)

“Meerdere en verschillende fijne samenwerkingen gehad. De positiviteit en professionaliteit die er vanaf straalt levert zij ook. Een warme en goede communicatieve stem voor onze radio shows tijdens de live streams. Gast sprekers op hun gemak stellen en het leukste uit de interviews halen was geweldig om naar te luisteren. Voor herhaling vatbaar!”

Jill van Raan

(Creative, ID&T)

“Tamar is professioneel, flexibel, houdt van muziek en denkt graag mee waardoor samenwerken met Tamar bijzonder prettig en vanzelfsprekend is. Haar persoonlijkheid drukt een positieve stempel op elk project!

Vincent Krom

(Programmamaker NPO)

Bekijk meer reviews

Klanten.

KINKWicked Jazz