Voice Over.

Van audiotour tot stem acteren.

Ik zoek een stoer, warm stem geluid

Voice Over.

Met een diploma van zowel Chichester College als The London School of Language and Drama op zak, heb ik veel ervaring met het voordragen van teksten in zowel Engels als Nederlands.

Van formele bedrijfsfilms, spannende case films tot edgy radio voice over: ik ben freelance in te huren voor klussen op locatie, maar beschik daarnaast ook over opname apparatuur in huis. Mijn diepe stemgeluid wordt vaak geboekt voor de betrouwbare en warme of juist stoere en speelse klanken die het kan maken.

Om mijn showreel met verschillende voice overs te ontvangen, kan je hieronder mijn demo beluisteren.

 

Klanten:

Hermitage, Oude Kerk Amsterdam, Nieuwe Kerk Amsterdam, Scheepvaartmuseum, Huis Ramswoerthe, Huis van Meerten, Microsoft,

"It only takes one voice at the right pitch, to start an avalanche"

- Dianna Hardy

Nederlandse en Engelse demo

Klantenliefde.

Dat Tamar van alles kan heb je waarschijnlijk wel gezien, aan haar website en dit geldt ook voor wat ze kan met haar stem; zwoel, nuchter, grappig, brutaal, Nederlands en Brits: we hebben het allemaal gehoord. Ook niet geheel onbelangrijk: Het is altijd een feetje met haar te werken.

Tessa Ruggle

(Re-brand specialist, Toyastudio)

“Tamar is makkelijk om mee te werken en zo veelzijdig als een Rubik's Cube. Ze heeft een meesterlijke stem en persoonlijkheid en is daarnaast voor zowel Nederlandse als Engelse teksten inzetbaar. Heel prettig voor de continuïteit. Daarnaast brengt ze altijd een goed humeur en gezellige sfeer mee naar de werkvloer. ”

Rebekka van Hartskamp

(Documentairemaker, editor- Lege Fles)

“Tamar is een fijn hartelijk mens, top om mee samen te werken. Ze verstaat haar vaak ook nog eens goed. Wat wil je nog meer?"

Huub Krom

(eigenaar OORbit Studio)

Klanten.

Hermitage Amsterdam

Scheepvaart museum Wicked Jazz

De Nieuwe Kerk Amsterdam

Microsoft

Oude Kerk Amsterdam Wicked Jazz

Lege Fles Producties