Content & Creative Copywriting.

Teksten voor je website, social media, product, mailing of persbericht.

Ik wil mooie woorden

Content

& Creative

Copywriting.

Met 2 jaar werkervaring bij een reclamebureau heb ik voor verschillende merken gedacht, bedacht en geschreven. Van scripts tot productnamen; ik heb mij aan van alles mogen wagen. Deze ervaring neem ik als freelancer mee in het schrijven van creatieve concepten, webteksten, scripts, slogans en meer. Zoeken naar de kern van een merk en deze doorvertalen in de verdere communicatie staat daarin voorop. Mijn kracht ligt in teksten schrijven die de aandacht trekken en gelijk een sfeer creëren, met een knipoog. Humor is daar een groot onderdeel van.

 

Als marketeer ben ik werkzaam geweest voor een van de grootste muziekpodia van Nederland: Melkweg Amsterdam, waar ik verantwoordelijk was voor de marketing van de  indie optredens. Website teksten, persberichten, mailing, social media posts, advertenties en off-line marketing vielen zoal onder mijn werkzaamheden. Belangrijk hierbij was het vertalen van de artiest in tekst en beeld, maar wel in de herkenbare toon van de Melkweg.

 

Ook was ik werkzaam bij impresariaat en management bureau Bunker Theaterzaken, waar ik mij met de marketing en publiciteit van gevestigde namen in de comedy scene bezig hield. Denk hierbij aan persberichten, social media berichten, mailings, advertenties en off-line marketing. Wanneer je werkt met comedians is het belangrijk de nuance te vinden tussen tekst met de humor waar ze voor staan en de professionaliteit van het management.

 

Merken waarvoor ik geschreven heb zijn onder andere: NestléID&TOxfam NovibIgloTechnische UniePhilipsAids FondsBreakerHvAKPNLa Maison VictorVlerickVideoland en AZG.

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way"

Charles Bukowski

Een greep uit mijn portfolio

Klantenliefde.

Tamar is snel met creatieve teksten. Doordat ze een vlijmscherp inlevingsvermogen heeft komt ze gauw naast de klant te staan en kan zodoende matchende en pakkende teksten produceren

Steffen Morrison

(Artiest en oprichter 'Tussen zang en dans')

“I have to giggle, every single time, I read something Tamar wrote. Add that to your content and you've got gold”

Jorn Craeghs

(Founder NoNo Sustainable Behaviour Change Agency)

“Tamar luistert en kijkt goed naar de sfeer en toon van een merk. Ze stelt de juiste vragen om te helpen tot de kern te komen van wat ik wilde communiceren met mijn sieraden. Ik heb met veel plezier en vertrouwen haar de content van onze social media in handen gegeven destijds. Het was de perfecte opzet van mijn social content om vanuit verder te werken”

Afra de Boer

(DJ en eigenaar Afra Amba sieraden)

Klanten.

Iglo

Aidsfonds

C

Oxfam Novib

Technische Unie

Melkunie

C

Bunker Theaterzaken