Moderator & Presentator.

Stelt de juiste vragen en maakt sfeer.

Ik wil een goed verhaal

Moderator / Presentator.

Of het nou gaat om wereldberoemde bands aankondigen of een panel gesprek in goede banen leiden: I’m your girl. Met ruim 10 jaar aan ervaring in presenteren en interviewen op podia en TV, ben ik gewend te werken onder hoge druk en kan ik goed omgaan met onverwachte wendingen of aanpassingen.

Een ontspannen sfeer en gepaste lach zijn wat mij betreft key voor elke bijeenkomst. Gasten op of voor het podium of de camera moeten een gevoel van erkenning en plezier hebben en daar zorg ik graag voor. Goed luisteren is mijn geheime wapen: zowel naar de gasten als naar de organisatie.

 

Klanten:

ID&T, Warner Music, Pennies from heaven,  N8burgemeester, Tivoli Utrecht, ESNS, GRAP, Chicks in the bizz, Dutch Valley, Amsterdam Woods Festival, VSV, ETV Rotterdam, Flex Productions, RTL 4, Melkweg, Grote Prijs Van Nederland, Q Factory, Wicked Jazz Sounds Festival

Neem contact op

"Make sure you're finished speaking, before your audience is finished listening"

- Dorothy Sarnoff

Greep uit mijn portfolio

Klantenliefde.

Als veelgevraagd jurylid van diverse bandcompetities zie ik veel presentatoren de revue passeren. Tamar is een van de allerbesten met wie ik mag samenwerken. Ze is erg enthousiast en gedreven, goed voorbereid en ingelezen en kleedt zich altijd goed. Daarbij is ze prettig in de omgang en nooit te beroerd een handje te helpen als dat nodig is.

Jasper van Vugt

(freelance journalist & copywriter - o.a. OOR magazine)

“It's a pleasure to work with Tamar. Fantastic copywriting skills, a kick-ass personality and great presentation / hosting / PR skills. A creative multi-talent!

Niek Stevens

(Freelance Digitale marketing & communicatie - o.a. )

“Tamar is iemand die meteen opvalt, je niet snel meer vergeet, en tegelijkertijd een licht over anderen schijnt waardoor zij ook in hun kracht komen te staan. Als presentator en interviewer zoekt ze diepgang en gelaagdheid op, en ze heeft het talent om met verschillende persoonlijkheden een klik te manifesteren. Daarnaast een erg fijn en professioneel mens om mee te werken. Doen!"

Lotte Sterk

(A&R -Pennies from heaven)

Klanten.

ID&T

Warner Music Benelux

C

Pennies From Heaven Publishing

Holland Festival

Nachtburgemeester Amsterdam

C

Tivoli Vredenburg

Dutch Valley Festival

RTL 4

C

Grote Prijs Van Nederland

Melkweg Amsterdam

Wicked

Wicked Jazz

Eurosonic Noorderslag