Optimale concentratie en betere prestaties dankzij begeleide meditaties en ontspanningsoefeningen vanuit de yin yoga, voor elk niveau.

Ik wil dit

Adem in.

In onze westerse maatschappij ‘moeten’ we constant in beweging zijn. Hard werken, hard trainen, altijd bereikbaar zijn voor anderen en op de hoogte blijven van alles dat er gebeurt. Daarbij voelen we ons schuldig als we tijd nemen voor rust en onszelf. Alles draait om balans. Zodra je uit balans raakt, het woord zegt het al, val je om. Daarom is het zo belangrijk, juist in onze westerse drukte, om ook die rust te pakken.

Zelf kwam ik dankzij een burn out in een stilte retraite terecht waar ik twee maal daags yoga beoefende. Iets waar ik altijd weerstand voor voelde, omdat het leek alsof je er al veel voor moest kunnen en zijn: lenig, sterk en ervaren. Door te ontdekken hoe toegankelijk yoga eigenlijk kon zijn en hoeveel effect het had op mijn mentale en fysieke staat, raakte ik gefascineerd en ging vele opleidingen volgen. Met veel enthousiasme en brede blik geef ik wekelijks les aan mensen in alle soorten en maten, want every body is a yoga body.

Ik zoek balans

Yoga is meer dan een beetje stretchen.

Yoga is een uitnodiging om te voelen wat jij nodig hebt. Hoe voelt je lichaam in de houding? Ongemakkelijk? Soepel? En wat doet de houding mentaal met je? Komen er kritische gedachten naar boven, omdat je vindt dat je het niet goed genoeg doet? Waarom krijg je deze gedachte? Heb je altijd hoge verwachtingen van jezelf? En welke reactie geeft dat emotioneel? Maakt dat je gefrustreerd, verdrietig? Deze ontdekkingstocht tijdens je yoga oefeningen, maakt dat jij weer in contact komt met wat er allemaal in je speelt. De les is een moment voor jezelf om weer te voelen wat je voelt en daar ook ruimte aan te geven.

Dit klinkt interessant

De Yoga van From The Field

Yin Yoga
Breng de rust en tijd voor jezelf terug in je hectische leven

Vinyasa Yoga
Yogalessen met focus op kracht en conditie

Yoga Nidra
Een sessie van deze 'slaap yoga' staat gelijk aan 4 uur slaap

Ieder lichaam is een yoga lichaam.

Geen mensenlichaam is hetzelfde. Onze botten hebben andere afmetingen en daardoor alleen al is het onmogelijk om te verwachten dat iedereen een houding exact hetzelfde eruit zou kunnen laten zien. Het gaat erom dat jij voelt wat jouw lichaam kan, nodig heeft en geeft. Of je nou jong of oud, dik of dun, gespierd bent of weinig kracht hebt. Je doet wat jij kan.

Yoga gaat niet over hoe jij je lichaam forceert in een houding, maar hoe je de houding aanpast aan jouw lichaam.

Zo stijf als een plank.

Je hoort dan ook vaak mensen zeggen dat ze niets met yoga hebben, omdat ze het niet zouden kunnen. “Ik ben niet lenig” of “Ik ben niet sterk genoeg” zijn veel voorkomende opmerkingen wanneer je mensen uitnodigt om yoga te gaan doen. Maar dat is helemaal niet nodig om yoga te kunnen beoefenen. Ik geef les in functionele yoga, waarbij er meerdere opties voor een houding zijn. Je kijkt altijd naar welke het beste bij jou past.

Ik wil dit meemaken

Een korte kennismaking

Korte Yoga Nidra sessie

Onbeperkt online €50,-

Voor een eenmalig bedrag kan je onbeperkt online lessen terugkijken waar en wanneer jij maar wilt! Korte, volledige of thema lessen: Alles staat op de V.I.P. pagina van From The Field. Er is keuze uit Yin Yoga, Yin/Yang Yoga, Yoga Nidra en binnenkort ook Vinyasa Yoga lessen.

Cadeaubon

Opzoek naar een origineel cadeau? Met een Yoga From The Field cadeaubon kan je één of meerdere privélessen op maat geven. De ontvanger neemt contact met mij op na het krijgen van de bon, zodat we samen een dag en tijdstip kiezen. Vervolgens kom ik een les aan huis geven die compleet afgestemd is op de aangegeven behoeftes. Een moment van rust en aandacht helemaal voor hem of haar alleen. Je kan er ook voor kiezen om een groepsles cadeau te geven voor maximaal 6 personen.

"Yoga is voor iedereen, voor elk lichaam, voor elke stemming en voor elk type."

Vertel mij meer

Opleidingen:

 • Yin Yoga Teacher Training 200 hours
 • Yoga Therapy Foundation 100 hours
 • Trauma Sensitive Yoga Foundation 20 hours
 • Yoga Nidra 24 hours
 • Vinyasa Yoga Teacher Training 200 hours

Corona maatregelen

 • Zeg de les af als je griepverschijnselen hebt of wanneer je deze de afgelopen 2 weken hebt gehad
 • Zorg dat je een kussensloop en handdoek hebt om over de props te leggen of zorg voor eigen yoga spullen
 • Was je handen goed voor en na de les
 • Zorg dat de ruimte waar je les wilt krijgen goed geventileerd wordt
 • Mocht je na de les positief getest worden op corona, breng mij dan op de hoogte
 • Houd gepaste afstand en zorg voor een eigen waterfles

Klantenliefde.

“Ik kamp met slaapproblemen, dus kwam naar je les om wat tips te krijgen voor betere nachten, maar tijdens de les kwam ik ook tot verrassende inzichten”

Aaron Bakker

“Tijdens de diepe meditatie gingen er allerlei emoties stromen. Ik ben kennelijk nooit zo op mijn gemak of ontspannen geweest om die connectie te kunnen maken met mezelf”

Sammie van Oort

“Ik heb veel verschillende yogalessen gevolgd door de jaren heen, maar jouwe was heel diepgaand. Ik heb er veel over yoga en mijzelf geleerd”

Afke Blom

“Het was pas tijdens de eindmeditatie dat ik doorhad dat ik al meer dan een uur niet aan mijn To Do lijst had gedacht”

Ilona van der Rijt

“In mijn drukke stadse leven, vergeet ik nogal eens tijd voor ontspanning te maken. Tijdens je les kwam die realisatie tot mij, samen met de nodige ontspanning”

Joey Ploch

“Zelfs met mijn ogen dicht straalde je kalmte uit. Ik was compleet ontspannen door je stemgeluid”

Caroline Clifford

“Als ondernemer ben ik ontzettend blij met het enthousiasme waarmee Tamar elke week weer gemotiveerd les geeft”

Monique Laurenssen - Reloadclub

“De privélessen die ik bij je volg zijn een cadeautje aan mijzelf. Mijn moment in de week om weer in contact te komen met mezelf en balans te vinden”

Nancy Poleon - Branded U

“Tamar haar lessen zijn een verademing. Haar rustige manier van lesgeven in combinatie met humor, maakt dat ik helemaal tot rust kom”

Claudia Walraven

“Na yin yogales bij je te hebben gevolgd ben ik zo gemotiveerd geraakt dat ik elke avond yoga voor het slapen gaan ben gaan volgen”

Myrthe van der Wolf

“Na jouw lessen, voel je je echt, zoals je je hoort te voelen”

Gaston Serpenti

“Tijdens je les kon ik de spanning langzaam uit mijn rug en nek spieren voelen gaan”

Linda Bouritius

“Ik boks vier keer per week, maar heb mij nooit gerealiseerd dat ik mijn bindweefsel verwaarloosde totdat ik met jouw les meedeed”

Saskia Jansen

“Elke keer als mijn zwakke schouder of rug op speelt, weet je precies de juiste houdingen te adviseren waardoor het weer beter gaat.”

Maarten van 't Veld

“Dankzij jouw yin yogales heb ik geslapen als een roosje en werd ik helemaal opgeladen wakker”

Erna Laning

Klanten.

Yogaschool
Zaandam

Yogaschool
Zaandam

C

Women only club Amsterdam

Yoga From The Field Photo's by Linda Bouritius